Geldmeter

"600.000 euro, dat red je toch nooit?"

Mijn naam is Sebastiaan, en dit hier rechts is mijn geldmeter. Op de meter staat 600.000 euro. Dit is het bedrag wat ik nodig heb om financieel onafhankelijk te worden. Vaak als ik dit bedrag vertel tegen vrienden en familieleden is het eerste wat zij denken: DIT KAN NIET. Bij hen is er ongeloof en dat kan ik goed begrijpen. Want wie lukt het nou om op jonge leeftijd zo veel geld bij elkaar te verzamelen.

600.000 euro verdienen voor je 30e levensjaar? Dan moet je de loterij winnen! De vraag die ik dan terugstel is: hoe weet je dat dan? En 99 op 100 mensen weet het antwoord niet. 

En ik ook niet. Kan dit echt? De YouTube en Instagram financiële influencers beweren vaak van wel. “Binnen 3 maanden ben jij Financieel Onafhankelijk door mijn tips”. Hierbij denk ik altijd dat ze je lucht verkopen? Maar is dit echt zo, dat zoek ik voor je uit!

 Volg mijn zoektocht hier op Instagram en hier op mijn blog.
geldmeter financieel onafhankelijk

Kan Je Écht 600.000 Euro Verdienen En Financieel Onafhankelijk Worden? Dat Zoek Ik De Komende Tijd Voor Je Uit!

Sebastiaan

Geldmeter januari 2023

financieel onafhankelijk geldmeter

Januari, de langste maand van het jaar als je het mij vraagt. Maar dit jaar viel het mee! Ik heb namelijk al mijn tijd in dit nieuwe project besteedt. Financieelonafhankelijk.nl is nu eindelijk in de lucht net als de Instagrampagina.

Automatisch overboeken
Deze maand heb ik 500 euro opzij gezet van mijn maandelijkse loon. Dit gaat tegenwoordig automatisch. En dat is meteen een handige tip voor jou: via jouw bankapp kan je automatisch overboeken inschakelen. Dan wordt er automatisch een bedrag van jouw rekening overgemaakt naar een spaarrekening. Een extra spaarrekening zorgt ervoor dat je minder snel geneigd bent om hier geld vanaf te halen. 

Vaste lasten omlaag brengen
Verder heb ik ervoor gezorgd dat mijn vaste lasten lager worden door van zorgverzekering te switchen. Wil je nog meer weten wat ik in januari eraan gedaan heb om financieel onafhankelijk te worden? Lees dan hier de blog van de maand januari.

X